INGREDIENTS:
·
12 Escamarlans grans (que es puguin obrir per la meitat a lo llarg)
·
1 llimona· Pebre
· Julivert
· 2 alls
· Sal
· Oli
PREPARACIÓ:
Pre-escalfem el forn a 180º
Amb unes tisores , o un ganivet ben afilat , tallem els escamarlans per la mitat al llarg.
Els distribuim alineats amb la pell abaix en una safata de forn.
Piquem els alls i el julivert ben finet a ganivet.
Salpebrem , tirem unes gotes del suc de la llimona pel damunt , un rajolí d'oli , i la picada d'all i julivert, enfornem entre 5 i 8 minuts (depen de la mida dels escamarlans).
Amb unes tisores , o un ganivet ben afilat , tallem els escamarlans per la mitat al llarg.
Els distribuim alineats amb la pell abaix en una safata de forn.
Piquem els alls i el julivert ben finet a ganivet.
Salpebrem , tirem unes gotes del suc de la llimona pel damunt , un rajolí d'oli , i la picada d'all i julivert, enfornem entre 5 i 8 minuts (depen de la mida dels escamarlans).
INGREDIENTES:
·
12 Cigalas grandes (que se puedan abrir por la mitad a lo largo )· 1 limón
· Pimienta
· Perejil
· 2 ajos
· Sal
· Aceite
PREPARACIÓN:
Pre - calentamos el horno
a 180º
Con unas tijeras, o un
cuchillo bien afilado, cortamos las cigalas por la mitad a lo largo.Los distribuimos alineados con la piel abajo en una bandeja de horno.
Picamos los ajos y el
perejil bien fino a cuchillo.
Salpimentamos, echamos unas gotas del jugo de limón
por encima, un chorrito de aceite, y la picada de ajo y perejil, horneamos
entre 5 y 8 minutos (depende del tamaño de las cigalas).
0 comentarios:
Publicar un comentario