Ingredients per a 2 persones
1 peix de 500g (llobarro, orada, besuc, sarg,
cantera…).
1 kg de sal gruixuda (2 kg de sal per cada 1 kg de peix).
Oli d’oliva verge extra.
1 kg de sal gruixuda (2 kg de sal per cada 1 kg de peix).
Oli d’oliva verge extra.
Preparació
del peix a la sal
- Agafar la
peça de peix sencera i tallar les aletes.
- En una
safata per anar al forn, fer un llit de sal, posar el peix a sobre i
tapar-lo bé amb la sal restant. No s’ha de veure el peix (es recomanda humitejar
la sal amb aigua o clara d’ou serveix perquè la crosta de sal quedi més
compacta).
- Enfornar-lo
a 200 ºC durant 10 minuts (20 minuts per kg de peix).
- Per
servir-lo, trencar la crosta de sal, separar els filets, i servir el peix
a la sal amb oli d’oliva verge extra al damunt.
Ingredientes para 2 personas
1
pescado de 500 g (lubina,
dorada, besugo, sargo, cántara ...).
1 kg de sal gruesa (2 kg de sal por cada 1 kg de pescado).
Aceite de oliva virgen extra.
1 kg de sal gruesa (2 kg de sal por cada 1 kg de pescado).
Aceite de oliva virgen extra.
Preparación del pescado
a la sal
1.
Coger la pieza de
pescado entera y cortar las
aletas.
2. En una bandeja para el horno, hacer una base de sal, poner el pescado encima y taparlo bien con la sal restante. No se debe ver el pescado (se recomienda humedecer la sal con agua o clara de huevo sirve para que la costra de sal quede más compacta).
3. Hornear a 200 ºC durante 10 minutos (20 minutos por kg de pescado).
4. Para servirlo, romper la costra de sal, separar los filetes, y servir el pescado a la sal con aceite de oliva virgen extra encima.
2. En una bandeja para el horno, hacer una base de sal, poner el pescado encima y taparlo bien con la sal restante. No se debe ver el pescado (se recomienda humedecer la sal con agua o clara de huevo sirve para que la costra de sal quede más compacta).
3. Hornear a 200 ºC durante 10 minutos (20 minutos por kg de pescado).
4. Para servirlo, romper la costra de sal, separar los filetes, y servir el pescado a la sal con aceite de oliva virgen extra encima.
0 comentarios:
Publicar un comentario