Ingredients per a 4 persones:
·
450 gr Espagueti
·
20 Gambetes de Roses
·
12 Cloïsses fresques
·
8 Musclos frescos
·
1 Tomàquet sencer madur.
·
1/2 got de vi blanc
·
Fumet de Peix de Pescadors de
Roses
·
All, sal, pebre, julivert i oli d’oliva verge extra.
1.
Coure la pasta en abundant aigua bullint amb sal i oli
d'oliva.
2.
Col·loquem en una paella a foc mig amb oli d'oliva
verge extra les gambes pelades, juntament amb un all daurat prèviament .
3.
A continuació afegim les cloïsses, els musclos i mig
got de vi blanc reduint-lo a la meitat.
4. Tirem el tomàquet tallat a rodantxes.
5.
Afegim el fumet de peix ben calent i deixem reduir.
6.
Escorrem la pasta i la aboquem a la paella perquè
quedi tot ben integrat.
7.
Presentarem el plat espolvorejant una
mica de julivert fresc picat.
Ingredientes para 4 personas:
· 450 gr Espagueti
· 20 Gamba pequeña de Roses
· 12 Almejas frescas
· 8 Mejillones frescos
· 1 Tomate entero maduro
· 1/2 vaso de vino blanco
· Fumet de Pescado de Pescadores de Roses
· Ajo, sal, pimienta, perejil y aceite de oliva virgen extra.
1.
Cocer la pasta en abundante agua
hirviendo con sal i aceite de oliva.
2.
Colocamos en una sartén a fuego
medio con aceite de oliva virgen extra las gambas peladas, junto con un ajo
dorado previamente.
3.
A continuación añadimos las
almejas, los mejillones y medio vaso de vino blanco reduciéndolo a la mitad.
4.
Echamos el tomate cortado en rodajas.
5.
Añadimos el fumet de pescado bien
caliente y dejamos reducir.
6.
Escurrimos la pasta y la vertimos
en la sartén para que quede todo bien integrado.
7.
Presentaremos el plato
espolvoreando un poco de perejil fresco picado.
0 comentarios:
Publicar un comentario