Arrós Mariner / Paella Marinera

Pels que encara no us heu atrevit mai a fer un arròs mariner, ara és el moment, preneu nota:

Ingredients x a 4 persones:
  • Oli Oliva
  • Arròs
  • Calamars
  • 1 pot de Fumet de Pescadors de Roses
  • 4 Escamarlans
  • 4 Gambes 
  • 12 Musclos
  • 12 Cloïses
  • Tomata 
  • All
  • Pebrot vermell

Primer de tot fem el calamar trocejat amb un xic d'oli d'oliva. (ha de quedar ben dauradet)
A la mateixa paella que hem fet el calamar farem un sofregit amb all, pebrot vermell, tot tallat ben petit i quan està quasi fet el sofregit afegim la tomata.
Ara sí és el moment de rossejar l'arrós, el tirem i l'anem remanant per a que no se'ns enganxi ni cremi, quan veiem l'arrós dauradet tirem el fumet ben calent.
Posem a foc ràpid i una vegada arranqui el bull baixem el foc i ho cuinem a foc mig durant uns 18 minuts.
Quan falten 5 minuts per apagar el foc afegim les cloïsses i els musclos ben néts i quan falten 3 minuts podem posar els escamarlans i les gambes.

Deixem reposar tot 5 minuts amb el foc tancat i ja tenim l'arrós a punt per disfrutar-lo.

BON PROFIT!




Foto: Brillante



Para los que aún no se ha atrevido nunca a hacer una paella, ahora es el momento, tomen nota:

Ingredientes x 4 personas:

  • aceite Oliva
  • arroz
  • calamares
  • 1 bote de Fumet de Pescadors de Roses
  • 4 Cigalas
  • 4 Gambas
  • 12 Mejillones
  • 12 Almejas
  • tomate
  • Ajo
  • pimiento rojo

Primero de todo doramos el calamar troceado con un poco de aceite de oliva. (tiene que quedar bien doradito)
En la misma sartén que hemos hecho el calamar haremos un sofrito con ajo, pimiento rojo, todo cortado muy pequeño y cuando está casi hecho el sofrito añadimos el tomate.
Ahora sí es el momento de dorar el arroz, lo tiramos y lo vamos removiendo para que no se nos enganche ni queme, cuando vemos el arroz doradito echamos el fumet bien caliente.
Ponemos a fuego rápido y una vez empiece a hervir bajamos el fuego y lo cocinamos a fuego medio durante unos 18 minutos.
Cuando faltan 5 minutos para apagar el fuego añadimos las almejas y los mejillones bien limpios y 2 minutos después ponemos las cigalas y las gambas.

Dejamos reposar todo 5 minutos con el fuego apagado y ya tenemos el arroz listo para disfrutarlo.


BUEN PROVECHO!!

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