Dinar de Festa Major / Comida de Fiesta


Netejar els calamars, pelar les gambes i reservar els caps.  
Fregir les cebetes picades en una mica d'oli, afegir les gambes i les potes dels calamars, ofegar durant uns minuts, assaonar amb sal i pebre i flamejar amb coñac.
Passar per un colador i reservar l'oli de fregir-lo.
Omplir els calamars amb una gamba i una mica de barreja de ceba, potes i aletes dels calamars.
Tancar amb un escuradents i passar-ho per la farina i fregir en oli calent.
Posar el tomàquet en una cassola amb el vi, el brou de peix, l'oli reservat i la meitat dels caps de les gambes.
Deixar coure a foc suau durant 40 minuts.
Passar pel xinès, afegir els calamars i coure a foc suau i tapat 10 minuts.








Limpiar los calamares, pelar las gambas y reservar las cabezas.

Freír las cebollitas picadas en un poco de aceite, añadir las gambas y las patitas de los calamares, rehogar durante unos minutos, sazonar con sal y pimienta y flamear con coñac.

Pasar por un colador y reservar el aceite de freir.

Rellenar los calamares con una gamba y un poco de mezcla de cebolla, patas y aletas de los calamares.

Cerrar con un palillo y pasarlo por la harina y freír en aceite caliente.

Poner el tomate en una cazuela con el vino, el caldo de pescado, el aceite reservardo y la mitad de las cabezas de las gambas.

Dejar cocer a fuego suave durante 40 minutos.

Pasar por el chino, añadir los calamares y cocer a fuego suave y tapado 10 minutos.


PESCADORS DE ROSES.

0 comentarios:

Publicar un comentario