Garotes / Erizos

 
 
Beneficis i Valors Nutricionals:
 
Pel seu altíssim contingut en proteïnes de bona qualitat el seu consum és interessantíssim en esportistes , convertint-se així en un aliment ideal per al desenvolupament dels músculs . Mentre que pel seu baix contingut gras i calòric, és interessant en dietes d'aprimament . També aporta una bona quantitat de ferro, de manera que ajuda a prevenir o tractar anèmies ferropèniques . És molt ric en iode, per la qual cosa ajuda a prevenir l'hipotiroïdisme (precisament per això , no s'aconsella el seu consum en cas d'hipertiroïdisme) .
El seu contingut en greixos i per tant el seu valor calòric és realment baix, de manera que 1 quilogram de garotes aporten tot just 68,7 quilocalories i només 0,3 grams de greix .
 
 
 
 

Paracentrotus lividus Lamarck , 1816
 
 
Beneficios i Valores Nutricionales:

Por su altísimo contenido en proteínas de buena calidad su consumo es interesantísimo en deportistas, convirtiéndose así en un alimento ideal para el desarrollo de los músculos. Mientras que por su bajo contenido graso y calórico, es interesante en dietas de adelgazamiento. También aporta una buena cantidad de hierro, de forma que ayuda a prevenir o tratar anemias ferropénicas. Es muy rico en yodo, por lo que ayuda a prevenir el hipotiroidismo (precisamente por ello, no se aconseja su consumo en caso de hipertiroidismo).

Su contenido en grasas y por tanto su valor calórico es realmente bajo, de forma que 1 kilogramo de erizos de mar aportan apenas 68,7 kilocalorías y sólo 0,3 gramos de grasa.

0 comentarios:

Publicar un comentario